Maak van je badkamer een echte spa

Een ontspannen bad, een heerlijk verfrissende douche: de badkamer is een plek waar we ontspannen en tot rust komen. Dan is het wel belangrijk dat de badkamer ruim, licht en comfortabel aanvoelt. Vocht moet snel afgevoerd kunnen worden en de temperatuur moet

Voor de privacy hebben we ook genoeg oplossingen te bieden. Maak dus van jouw badkamer een ware health spa. 


Tegenwoordig wordt de badkamer niet meer alleen gezien als een plek om te wassen; het is nu een toevluchtsoord voor ontspanning geworden. Steeds vaker zijn badkamers uitgerust met luxe wellness- en ontspanningsvoorzieningen, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van eersteklas spa's en kuuroorden. Hoewel vroeger veel badkamers standaard een ligbad hadden, hebben velen nu plaatsgemaakt voor ruimere douches of extra toiletten. 

Dus ventileren in de badkamer is essentieel voor het behoud van een gezonde, schone, en comfortabele omgeving in je huis. Het draagt bij aan de duurzaamheid van je badkamer en de algemene levenskwaliteit.

 

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Ventileren voor en na het douchen in de badkamer is de sleutel tot het behoud van frisheid en het vermijden van schimmelvorming in vochtige ruimtes.

Benieuwd naar de meest gestelde vragen van VELUX?

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.