Over ons | Missie, visie & waarden

Lees hier onder alles over ons bedrijf.

Missie

Wel, het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren. Élke beslissing die wij bij Dak Plus nemen zal starten vanuit deze krachtige missie. Met onze slogan "we cover Your future!" staat ons team voor je klaar.

Visie

Het is onze visie om de belangrijkste referentie te zijn in de high-end dakramen markt van België, die bekend staat voor de creatie van totaalsferen op een makkelijke en klantvriendelijke manier.”

Waarden

  • Duurzaamheid – Kiezen voor kwaliteit
  • Innovatief – Een knappe oplossing voor elk vraagstuk
  • Vooruitstrevend – Optimalisatie in elke stap binnen het bedrijf
  • Ambitie – Met een energiek team de schouders onder verandering durven zetten
  • Consitentie – Doen wat we beloven

Over Johan Vandebuerie

 

Ik ben begonnen bij stap 1, namelijk VELUX Procontact installateur worden. Dat betekent concreet, VELUX dakramen plaatsen 100% conform de plaatsingsvoorschriften die VELUX voorschrijft. Het was voor mij een revelatie. Het verbaasde me hoe weinig van deze voorschriften in het algemeen nageleefd werden. Dat kon anders en beter. Als klant heb je per slot van rekening recht op een perfecte plaatsing en afwerking. Mijn aanpak resulteerde al snel in tevreden klanten en een alsmaar groeiend aantal aanvragen voor het plaatsen en vervangen van VELUX dakramen.

Dat bracht me in 2014 op het idee om een online platform te ontwikkelen waarop onze klanten zelf een volledige offerte kunnen opstellen inclusief plaatsing en een ruime keuze aan VELUX accessoires. De database van onze VELUX calculator bevat ondertussen meer dan 6000 artikelen. Om een nog betere dienstverlening te garanderen startte ik ondertussen ook met een livechat kanaal en een gratis 0800 nummer, zowel voor België als Nederland.

Sinds 2018 kan je ook beroep doen op daglichtadviseurs. Zij komen aan huis en werken samen met jou de meest geschikte oplossing uit. Iedere klant is voor mij koning. Hij heeft recht op de beste oplossingen voor zijn wensen en noden.

Maar ik wil nog veel meer adviseren en inspireren, want een dakraam is veel meer dan een kader en glas. Het is daglicht in je leven, een goed geventileerde kamer, ruimtes waar je aangenaam kan vertoeven, ’s nachts heerlijk kan slapen of elke dag kan genieten van het uitzicht.

Duurzaam Ondernemen GR4

Lees meer in het artikel “Beste Duurzaamheidsverslag van België” over hoe we als onderneming de laatste jaren onze weg hebben afgelegd en ontpopt zijn tot marktleider in het installeren van VELUX producten.

Koninklijke eretitel door KIEA

In 2017 ontving Johan Vandebuerie zijn eretitel “Laureaat van de arbeid – Expert” voor zijn onuitputtelijke inzet om meer waardigheid voor het beroep als dakdekker te krijgen binnen de bouwsector. Dankzij innovatieve initiatieven en klantgerichte toekomstvisie en zijn inzet binnen de Confederatie Bouw. Met aandacht voor de groei van de mensen die hem omringen en zijn jarenlange traditie van vakmanschap besloot het Nationaal Organizerend Comité dat deze eer hem toekomt.

Over ons VELUX opleidingscentrum RooferAtWork in de Kempen

 

Om de kwaliteit van de plaatsingen te garanderen, zorg ik voor een jaarlijkse opleiding voor al onze vakmannen. Voorheen gebeurde dit bij VELUX in hun training center. Sinds 2014 heb ik echter zelf een opleiding ‘VELUX installeren’ uitgewerkt die met VELUX Belgium zelf is afgetoetst.

Op 2 levensgrote maquettes wordt de volledige installatie nagebootst en besproken. Zo kan ik met zekerheid zeggen dat ook uw VELUX dakvenster door ons opgeleid team met de grootste zorg en kwalitatieve afwerking zal geplaatst worden.

Klant aan het woord

"Uitstekende communicatie, snelle en correcte levering. Perfecte plaatsing en laten alles netjes achter."

Willem B. - Rotselaar


Advies nodig?

Onze VELUX experts en adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial