Plant een Boom Initiatief met BosPlus

Daktent ontworpen door Dak Plus
De Reis van Concept naar Realiteit
november 22, 2023
VELUX tips voor de winter
WinterTips van de vakman
november 29, 2023
Daktent ontworpen door Dak Plus
De Reis van Concept naar Realiteit
november 22, 2023
VELUX tips voor de winter
WinterTips van de vakman
november 29, 2023
bos+

Dak Plus | VELUX

"Plant een boom" Initiatief met Bos+

In een gedurfde zet richting een groenere toekomst, heeft Dak Plus, het toonaangevende installatiebedrijf voor dakramen, zich verplicht tot een milieubewuste benadering bij de vervanging van oude dakramen. Als onderneming slaan we de handen ineen met de Belgische organisatie Bos+, met als doel niet alleen dakramen te vernieuwen, maar ook een betere wereld te creëren.

2595

bomen gepland

Duurzaamheid bovenaan de Agenda

Dak Plus onderscheidt zich als een installateur die duurzaamheid in elk detail integreert. Met een focus op hoogwaardige dakramen en toebehoren biedt Dak Plus oplossingen die niet alleen voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties, maar ook aan de groeiende vraag naar milieubewuste bouwpraktijken.

Plant een boom

We planten voor alle oude VELUX dakraam vervangingen een nieuwe boom. Het is onze manier om de natuur en klanten te bedanken en moeder aarde te helpen. Spaar centen en spaar onze planeet.

De Klant als Natuurbehoudspartner

Dak Plus nodigt zijn klanten uit om deel te nemen aan dit milieuvriendelijke initiatief. Klanten die kiezen voor VELUX voor hun dakraamvervanging dragen niet alleen bij aan de esthetische en functionele waarde van hun huis, maar worden ook partners in het behoud van de natuur.

Hoe Werkt het?

Bij elke vervanging van een oud VELUX dakraam plaatst Dak Plus niet alleen een state-of-the-art product dat zorgt voor energie-efficiëntie en comfort, maar engageert zich ook om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de natuur. Na de installatie wordt in samenwerking met Bos+ een boom geplant, wat bijdraagt aan het versterken van lokale ecosystemen en het bevorderen van een gezonde leefomgeving.

Bos+

In 1970 hielden zes bosbouwers en een journalist de Vlaamse Bosbouwvereniging (VBV) boven de doopvont, de organisatie die vandaag door het leven gaat als BOS+.

Het doel: bijdragen tot het voeren van een dynamische bos- en groenpolitiek en tot het opvoeren van de bosoppervlakte in Vlaanderen.

Toekomstgericht Bouwen met Dak Plus

Terwijl duurzaamheid bovenaan de agenda blijft staan, gaat Dak Plus onvermoeibaar door met het creëren van toekomstgerichte daglichtoplossingen. Onze inzet voor duurzaamheid is niet alleen als bedrijfsprincipe maar als een verantwoordelijkheid ten opzichte van de planeet, maakt ons niet alleen marktleider, maar ook bewakers van een ecologisch evenwichtige toekomst.

Meten en Handelen

Dak Plus erkent dat meten de eerste stap is naar effectieve verandering. Door de ecologische voetafdruk te evalueren, neemt het bedrijf verantwoordelijkheid voor zijn impact op het milieu. Het bewustzijn van deze impact stelt Dak Plus in staat gerichte maatregelen te nemen om duurzaamheid te bevorderen en ecologische effecten te verminderen.

Duurzame Tegenmaatregel

De keuze van Dak Plus om zijn ecologische voetafdruk aan te pakken met het "Plant een Boom"-programma is een symbolische en tastbare stap in de goede richting. Door bomen te planten wordt niet alleen CO2-uitstoot gecompenseerd, maar wordt ook bijgedragen aan het behoud van biodiversiteit, verbetering van de luchtkwaliteit en versterking van lokale ecosystemen.

Take-back Service en trendy tafels

Duurzaam ondernemen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij hebben daarom uw hulp nodig om de oude dakramen van de afvalberg te redden. Dak Plus biedt je met de take-back service een milieuvriendelijke manier om oude VELUX dakramen te recyclen en er zelfs tafels mee maakt.

"The true meaning of life is to plant trees, under whose shade you do not expect to sit."

Nelson Henderson

Samenvatting

Dak Plus heeft een duidelijk signaal afgegeven dat duurzaamheid en zakelijk succes hand in hand kunnen gaan. Door samen te werken met Bos+ tonen we aan dat we ons niet alleen focussen op de behoeften van vandaag, maar ook op de verantwoordelijkheden van morgen. Met elke geplante boom zetten we een stap in de richting van een groenere toekomst, waarin bedrijven niet alleen gedijen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: Plant een boom, VELUX, vervanging

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial