Veelgestelde Vragen


Hoelang moeten we wachten voor een installatie?
Dit is afhankelijk van de grootorde van het project en levering van de gekozen VELUX producten , maar de gemiddelde doorlooptijd is 4 tot 6 weken na goedkeuring van je offerte. We hebben steeds 350 dakramen & toebehoren op stock.
Moet ik een voorschot betalen?
Bij ons moet je geen voorschot betalen. Wat we wel vragen, is bij het einde van de werken en na de uitleg van de werking van je gekozen VELUX producten het volledige bedrag af te rekenen. Onze installateurs hebben steeds een betaalterminal bij.
Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen of vervangen van een VELUX dakraam?
Voor het vervangen van je oude dakraam heb je geen vergunning nodig. Voor een nieuwe plaatsing heb je ook geen vergunning nodig, enkel als je hiervoor structurele werken moet uitvoeren. Lees hier onderaan meer over bij 'vergunningen'.
In welke regio's plaatsen jullie VELUX dakramen?
We plaatsen VELUX dakramen over heel Vlaanderen en ook Maastricht (Nederland). Voor een overzicht per postcode kan je ons artikel raadplegen.

Over Dak Plus

"Bij Dak Plus kan je terecht voor advies over het installeren en vervangen van VELUX dakramen & toebehoren. We monteren over heel Vlaanderen en Zuid-Nederland als erkend VELUX expert. Onze daglichtadviseur staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden."