Sustainability awards
Verslag sustainability awards met eervolle vermelding
augustus 31, 2021
Vlajo innovatiekamp
Dak Plus jury op het Vlajo innovatiekamp
augustus 31, 2021
Sustainability awards
Verslag sustainability awards met eervolle vermelding
augustus 31, 2021
Vlajo innovatiekamp
Dak Plus jury op het Vlajo innovatiekamp
augustus 31, 2021
Dak Plus VELUX calculator

Dak Plus | VELUX

Ontdek onze VELUX calculator

Ontdek onze VELUX calculator.

Op onze online VELUX calculator kan je volledig gratis en vrijblijvend gaan berekenen wat een nieuw VELUX dakraam met plaatsing jou zou kosten. Wil je liever enkel het glas van een bestaand VELUX dakraam vervangen? Of misschien een rolluik laten plaatsen? Ook dit kan je berekenen via onze online tool.

Online VELUX calculator van Dak Plus

Tijdens het ontwerpen van dit innovatief berekeningsprogramma stond gebruiksvriendelijkheid centraal. Aan hand van een aantal uitgewerkte stappen wordt achterliggend bepaald welke stukken er nodig zijn, hoeveel de plaatsing zal kosten en hoeveel kilometer we onderweg zullen zijn. In een handomdraai is jouw gepersonaliseerde offerte klaar! Twijfel je nog tussen verschillende maten en de keuze van het toebehoren? Dan maak je er gewoon 2 of 3 of… Bovendien is Dak Plus een erkend VELUX plaatser en kan je bijgevolg rekenen op professioneel advies en een kwaliteitsvolle installatie.

 

De VELUX Online Calculator: Uw Weg naar Perfecte Daglichtoplossingen

Daglicht is een fundamenteel aspect van ons leven en heeft een aanzienlijke invloed op ons welzijn en comfort in huis. VELUX, een toonaangevend merk op het gebied van dakramen en daglichtoplossingen, begrijpt het belang van natuurlijk licht en frisse lucht in je leefruimte. Daarom hebben we de VELUX Online Calculator ontwikkeld, een innovatieve tool die u helpt bij het vinden van de perfecte daglichtoplossingen voor uw huis.

Hieronder duiken we dieper in op wat de VELUX Online Calculator te bieden heeft:

1. Maatwerk voor je Behoeften: De VELUX Online Calculator biedt u de mogelijkheid om daglichtoplossingen volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu dakramen, zonweringen, rolluiken of andere producten nodig heeft, deze tool helpt je bij het selecteren van de juiste maten, stijlen en functies. Zo kan je er zeker van zijn dat de oplossingen perfect bij je huis passen.

2. Eenvoudige Berekening van Kosten: Een van de grootste voordelen van de VELUX Online Calculator is dat het je direct een gedetailleerde kostenraming biedt. Hiermee kunt je snel en gemakkelijk de prijzen van de geselecteerde producten bekijken. Dit omvat niet alleen de kosten van de daglichtoplossingen zelf, maar ook de installatiekosten. Zo krijgt je een helder beeld van uw totale investering.

3. Transparantie in Keuzes: VELUX streeft naar transparantie en duidelijkheid bij elke stap van het proces. Met de online calculator kunt je verschillende opties vergelijken en evalueren voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit stelt je in staat om weloverwogen keuzes te maken die passen bij uw budget en designvoorkeuren.

4. Gemak en Comfort: Het gebruik van de VELUX Online Calculator is ongelooflijk eenvoudig en handig. Je kan deze tool vanuit het comfort van je huis of kantoor gebruiken, zonder de noodzaak om naar een fysieke winkel te gaan. Dit bespaart je tijd en moeite, terwijl je toch toegang heeft tot professioneel advies en hoogwaardige producten.

5. Profiteer van Professionele Installatie: VELUX begrijpt dat het correct installeren van daglichtoplossingen essentieel is voor hun effectiviteit en duurzaamheid. Daarom biedt de VELUX Online Calculator de mogelijkheid om ook de installatiekosten op te nemen in uw prijsberekening. Je kan erop vertrouwen dat ervaren vakmensen de installatie van je dakramen, rolluiken of zonweringen zullen verzorgen, zodat je maximaal comfort en prestaties kunt verwachten.

In conclusie biedt de VELUX Online Calculator een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige daglichtoplossingen voor hun huis. Met maatwerk, transparantie, kostenramingen en professionele installatieopties, stelt deze tool je in staat om de voordelen van daglicht te omarmen en uw leefruimte te transformeren.

Of je nu je zolder wilt omtoveren tot een lichte en luchtige ruimte, je woonkamer wilt voorzien van slimme zonwering, of je huis wilt upgraden met de nieuwste VELUX-producten, de VELUX Online Calculator staat voor je klaar om je te begeleiden naar de perfecte daglichtoplossingen voor je behoeften.

Ga vandaag nog aan de slag met de VELUX Online Calculator en ontdek hoe je je huis kunt verrijken met natuurlijk licht en frisse lucht.

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: VELUX calculator, VELUX

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial