Verslag sustainability awards met eervolle vermelding

Van dakramen naar nieuwe tafels
Hoe Dak Plus oude VELUX dakramen omtovert tot trendy tafels.
augustus 30, 2021
Dak Plus VELUX calculator
Ontdek onze VELUX calculator
augustus 31, 2021
Van dakramen naar nieuwe tafels
Hoe Dak Plus oude VELUX dakramen omtovert tot trendy tafels.
augustus 30, 2021
Dak Plus VELUX calculator
Ontdek onze VELUX calculator
augustus 31, 2021
Sustainability Awards

Dak Plus | VELUX |

Verslag Sustainability Awards met eervolle vermelding

De Sustainability Awards vormen een erkenning van de meest opmerkelijke prestaties op het gebied van duurzaamheid binnen de sector. Deze prijzen eren projecten, ontwerpen en innovaties die niet alleen esthetisch en functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet. 

Verslag Sustainability Awards met eervolle vermelding

In Brussel werd het ‘Best Belgian Sustainability Report’. Dak Plus had enkele maanden eerder haar geïntegreerd duurzaamheidsverslag volgens de G4 guidelines ingediend in de categorie ‘Kleine en middelgrote ondernemingen’. De selectieprocedure verliep in verschillende rondes.

De 26-koppige jury maakte uit de 55 ingediende duurzaamheidsverslagen een eerste selectie van 4 grote ondernemingen, 2 kleine of middelgrote bedrijven en 3 overige organisaties. In de 4de groep van de NGO’s werd onmiddellijk de winnaar bepaald. Na deze eerste selectie werd in de groep van de kleine en middelgrote ondernemingen de strijd verdergezet tussen Dak Plus en Bopro.

Na intens overleg en discussie binnen de jury werd Bopro de eerste plaats toegekend en Dak Plus eervol vermeld. We willen Bopro dan ook feliciteren met hun behaalde erkenning.

Feedback jury

Voor een bedrijf dat continu streeft naar verbetering, is feedback van groot belang. Deze kregen we van de aangeduide juryleden tijdens het aansluitende netwerkmoment. Er werd hierbij benadrukt dat de hoge leesbaarheid en opbouw van het verslag rond de materialiteitsmatrix een grote meerwaarde betekende en de toegankelijkheid van het concept verhoogde.

Aangezien dit echter het eerste duurzaamheidsverslag was van onze onderneming en zij een verdere uitbouw met meetbare resultaten wensen te zien, hebben ze ons de 2de plaats toegekend. Dak Plus is zeker trots op het neergezette resultaat dat tot op heden ongeëvenaard is als klein bedrijf binnen de bouwsector.

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: Sustainability awards

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial