Welke kamer in jouw huis ga jij comfortabeler maken?

Wil je prettiger wonen in je eigen woning? VELUX heeft tips en we zorgen voor inspiratie! Welke kamer in huis je ook gaat aanpakken, wij laten je graag een aantal voorbeelden zien.
Het hoeft namelijk niet bij dromen te blijven. Zonder dat je het eigenlijk beseft is een comfortabel huis al vaak binnen handbereik.

Lees daarom snel verder en maak ook jouw woning zo comfortabel mogelijk.

Slaapkamer

VELUX inspiratie per kamer
 

Woonkamer

VELUX inspiratie voor de woonkamer
 

Badkamer

VELUX Badkamer inspiratie
 

Kinderkamer

VELUX inspiratie voor de kinderkamer
 

Gang / traphal

VELUX inspiratie voor jouw donkere traphal
 
 

VELUX inspiratie magazine

Daglicht is van levensbelang voor ons. Het is essentieel in onze woonruimte. Het renoveren van je huis is een goede gelegenheid om voor meer natuurlijk licht te zorgen. Te weinig licht laat kamers er kleiner uitzien. Volop licht maakt woonruimte groter en comfortabeler.

Deze VELUX inspiratie brochure geeft nuttige informatie over het belang van daglicht.

Laat je door ons begeleiden ...

Het brede assortiment van VELUX heeft per soort kamer een oplossing. Ontdek onze aanbevelingen voor jouw project.


Daglicht kan het verschil maken in ieder type kamer. Je zult merken dat jouw slaapkamer, kinderkamer, woonkamer of welk type kamer dan ook ruimer aanvoelt.
De kamer verandert van donker, koud en onprettig in warm, open en ruim. Wij hebben een aantal voorbeelden per type kamer op een rijtje gezet.

 

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.