Voor een comfortabele woonkamer

Een comfortabele en ruime woonkamer, wie wil dat nou niet?! Wist je dat daglicht en frisse lucht daarbij onmisbaar zijn? Daglicht zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw kamer op natuurlijke wijze verwarmd wordt, waardoor je minder hoeft te stoken en bespaart op je energieverbruik.

Door VELUX producten op de juiste plek, in het juiste aantal en in de juiste afmetingen toe te passen, creëer je een perfect woonklimaat in jouw woonkamer. Een kamer die ruim en zeer comfortabel aanvoelt.

De woonkamer fungeert als een veelzijdige ontmoetingsplek voor gezinnen, waar filmavonden, spelletjesavonden en diepgaande gesprekken plaatsvinden. Geef je woonkamer een boost met natuurlijk licht en frisse lucht van bovenaf om een comfortabele ontspanningsruimte te creëren. Dakramen laten levendig, expressief daglicht binnenstromen, waardoor je woonkamer wordt opgefleurd met kleur en vitaliteit.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Daglicht en frisse lucht zijn de geheime ingrediënten voor een woonkamer vol comfort en levendigheid.

Benieuwd naar de meest gestelde vragen van VELUX?


Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.