Hoe we te werk gaan

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan?

Zodra je klaar bent om je VELUX producten te bestellen, starten de 5 stappen die leiden naar het zorgeloos genieten van jouw vernieuwde ruimte. Ons team streeft ernaar dit proces zo vlot en en makkelijk als mogelijk te laten verlopen. Met een klanttevredenheid van 98% gaan we er vanuit dat we hier goed in slagen, maar uiteraard blijven we voortdurend streven naar verdere verbetering en innovatie. Duurzaamheid, communicatie en vakmanschap staan dan ook voorop ons prioriteitenlijstje. Je kan rekenen op een kwalitatieve installatie door een erkend VELUX plaatser sinds het jaar 2000.

Hieronder zie je de stappen van hoe we te werk gaan:
Offerte onrdertekenen
1

Plaatsen van je bestelling

Wanneer je overtuigd bent dat je de perfecte producten voor jouw persoonlijke situatie en smaak gevonden hebt aan de juiste prijs, dan kan je overgaan tot bestelling. De ontvangen offerte kan je digitaal goedkeuren en ondertekenen. Je ondertekende offerte komt automatisch bij ons terecht per mail.

Je producten worden besteld

Je bestelling komt binnen op kantoor. Onmiddellijk wordt de stock gecheckt en worden de nodige stukken besteld. De leveringsdatum wordt meteen opgevraagd en kort opgevolgd. Zodra je producten in ons magazijn aangekomen zijn, nemen we contact met je op. We noteren dan de mogelijke data waarop de plaatsing kan doorgaan. Samen leggen we dan de plaatsingsdatum vast.

VELUX magazijn voorraad Dak Plus
2
VELUX plaatsen Dak Plus
3

Je VELUX producten worden geplaatst

Naargelang de grootte van je bestelling komt ons team van 2 tot 5 vakmannen ter plaatse. Zij zorgen voor een zeer snelle en correcte plaatsing. In geval van vervanging wordt je oude dakraam meegenomen. Na de plaatsing wordt volledig uitgelegd hoe het dakraam en toebehoren werken en hoe je die best gebruikt en onderhoudt.

De betaling na goedkeuring plaatsing

Zodra de plaatsing goedgekeurd is, wordt er betaald. Dit kan via de betaalautomaat die de plaatsers bij hebben. Er kan ook betaald worden met de bankkaart. Kijk zeker op voorhand na of je limiet toelaat om het bedrag met de kaart te betalen. Een telefoontje aan je bank op de dag voor de plaatsing zorgt ervoor dat je betaling vlot verloopt.

Pinautomaat betaling
4
Hoe we te werk gaan
5

Geniet zorgeloos van je VELUX producten

Ook na de plaatsing van je VELUX producten kan je op ons rekenen. Je hebt namelijk 10 jaar garantie omdat je koos voor een erkend vakman. Heb je nadien nog een vraag of opmerkingen over je plaatsing of de werking van je VELUX product, dan blijft ons bedrijf via de gekende kanalen bereikbaar. We vragen je ook om je feedback. In een korte tevredenheidsbevraging kan jij oordelen hoe tevreden je bent over de plaatsing, communicatie en het volledige proces.

Geen voorschot

Na de installatie van de producten rekenen we alles af met een betaalterminal.

Snelle plaatsing

Binnen de 5 weken kan je genieten van jouw nieuwe VELUX dakramen.

Grote stock

We hebben steeds een groot aantal VELUX producten op stock liggen in ons magazijn.

Offerte ter plaatse

Onze daglichtadviseurs komen graag bij je langs om je advies te geven en je meteen een offerte op te maken.

Erkend VELUX Pro

Dagelijks installeert ons ervaren team daglichtoplossingen met expertise in dakramen.

10 jaar garantie

Je krijgt 10 jaar garantie op zowel de dakramen als de installatie.

Hoe we te werk gaan met de online VELUX calculator

Advies nodig?

Onze VELUX experts staan voor je klaar om je vragen rond dakramen en toebehoren te beantwoorden.