Dak Plus ontvangt erkenning “VELUX Partner”

Lancering van het “Asbestcharter” tijdens het 1ste Vlaamse Asbestcongres
oktober 1, 2023
Dak Plus VELUX Pro installateur
UIA World Congress of Architects – Kopenhagen
oktober 3, 2023
Lancering van het “Asbestcharter” tijdens het 1ste Vlaamse Asbestcongres
oktober 1, 2023
Dak Plus VELUX Pro installateur
UIA World Congress of Architects – Kopenhagen
oktober 3, 2023
VELUX Expert

Dak Plus | VELUX

Dak Plus ontvangt erkenning "VELUX Partner"

In de wereld van dakramen en dakrenovatie is er één naam die met kop en schouders boven de rest uitsteekt in België: Dak Plus. Als pionier op het gebied van dakramen en dakrenovaties heeft Dak Plus de hoogste normen van professionaliteit, kwaliteit en klantenservice gehandhaafd. Dit streven naar uitmuntendheid heeft Dak Plus de eer opgeleverd om de eerste erkende VELUX Partner in België te worden.

Samenwerking

VELUX en Dak Plus zijn geen onbekenden van elkaar. Al vele jaren werken ze nauw samen om hoogwaardige dakramen en daglichtoplossingen aan klanten over heel België te leveren. Deze samenwerking gaat veel verder dan alleen zakelijke transacties; het is gebouwd op gedeelde waarden en een gezamenlijke passie voor het leveren van de beste producten en diensten op de markt.

De relatie tussen Dak Plus en VELUX gaat dieper dan alleen het aanbieden van producten. Het omvat ook technische ondersteuning, opleidingen en een constante uitwisseling van expertise. Dit heeft geleid tot een diepgaand begrip van de producten van VELUX en hun toepassingen, wat essentieel is voor de succesvolle installatie en renovatie van dakramen.

Ontmoeting met Lars

De ontmoeting samen met mijn jongste broer, Daniël Vandebuerie, en de huidige CEO van VELUX, Lars Petersson, tijdens het UIA World Congress of Architects in Kopenhagen was werkelijk uniek en inspirerend.

Het UIA World Congress of Architects in Kopenhagen zal voor altijd in onze herinneringen gegrift staan als een moment waarop familie, passie en vakmanschap samensmolten met de wereld van architectuur en design. Het was een ervaring die ons nog meer inspireerde om te streven naar innovatie en excellentie in ons vakgebied.

De Voordelen voor klanten 

De erkenning als VELUX Partner komt ten goede aan de klanten van Dak Plus op verschillende manieren. Ten eerste hebben klanten de gemoedsrust dat ze werken met een erkende en vertrouwde partner die zich heeft bewezen in de branche. Dak Plus beschikt over de nodige expertise om de juiste dakramen en daglichtoplossingen voor elk project te adviseren en te installeren.

Bovendien hebben klanten toegang tot het volledige scala aan VELUX-producten, van dakramen tot zonwering en accessoires, met de garantie van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Fundament

Dak Plus heeft altijd gesteund op drie essentiële pijlers: vertrouwen, communicatie en loyaliteit. Deze waarden vormen de kern van ons bedrijf en onze relaties met klanten en partners. Het feit dat we nu erkend zijn als de eerste VELUX Partner in België is een natuurlijk gevolg van ons engagement op deze gebieden.

Vertrouwen: We hebben consequent gewerkt aan het opbouwen van vertrouwen bij onze klanten en partners door te leveren wat we beloven. Ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit hebben vertrouwen gevestigd in de markt en bij VELUX zelf. Het is dit vertrouwen dat de basis vormt van onze erkenning.

Communicatie: Een open en effectieve communicatie is altijd een prioriteit geweest bij Dak Plus. We streven ernaar om duidelijk te begrijpen wat onze klanten nodig hebben en willen, en we delen op transparante wijze onze expertise en advies. Dit heeft geleid tot sterke relaties en een beter begrip van de behoeften van onze klanten.

Loyaliteit: Loyaliteit is de hoeksteen van onze langdurige relaties. We bouwen niet alleen dakramen en oplossingen; we bouwen ook aan duurzame partnerschappen. Onze loyaliteit aan VELUX en onze klanten heeft geresulteerd in wederzijds respect en samenwerking.

De erkenning als VELUX Partner is niet alleen een eerbetoon aan onze expertise in dakramen en daglichtoplossingen, maar ook een bevestiging van de sterke banden die we hebben opgebouwd op basis van vertrouwen, communicatie en loyaliteit. Het is een bekroning van onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten om deze waarden voort te zetten in de toekomst.

VELUX heeft iets met ons land

VELUX is de officiële sponsor van de UCI Cyclo-cross World Cup voor het seizoen 2023-2024. Deze opwindende samenwerking brengt een wereldwijd erkend merk voor dakramen en daglichtoplossingen samen met een prestigieuze internationale cyclocross-competitie. Samen streven we naar spannende sportmomenten en het bevorderen van duurzame en gezonde levensstijlen.

"Alone we can do so little; together we can do so much."

Helen Keller

Woord van onze zaakvoerder

Als gedelegeerd bestuurder van Dak Plus wil ik graag benadrukken hoe onze visie en toewijding de hoekstenen vormen van ons succes. Ons team heeft jarenlang hard gewerkt om Dak Plus naar de top van de dakramen- en dakrenovatiebranche te brengen, en het doet me deugd dat we nu de eerste erkende VELUX Partner in België zijn.

Lees zeker ook het artikel over "50 jaar VELUX in België"

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: VELUX Partner, Premium, Dak Plus

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial