De allerbeste ideeën voor de kinderkamer

Slapen, leren, stoeien, spelen: de kinderkamer is de plek waar je kind zich veilig en prettig moet voelen. Wist je dat daglicht, frisse lucht en een mooi uitzicht een belangrijke rol spelen in iedere kinderkamer? Sterker nog: daglicht is onmisbaar voor de groei en gezondheid van kinderen, net als frisse en zuurstofrijke lucht. Een kinderkamer moet dus een comfortabel en gezond binnenklimaat hebben.

Creëer een levendige kinderkamer met overvloedig daglicht.

In veel ruimtes schiet daglicht tekort, maar in de kinderkamer is het van essentieel belang. Daarom kies je voor VELUX dakramen. Daglicht biedt tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor levendigere kleuren en brengt het de details in de kinderkamer tot leven. Bovendien geeft het de ruimte een boost aan energie en creëert het de illusie van meer ruimte.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Telkens bij de oplevering van kinderkamers zijn ook de mama en papa tevreden van het eindresultaat.
Daglicht in de kinderkamer is de magische kracht die zowel de ontwikkeling van het kind als zijn gemoed stimuleert.

Benieuwd naar de meest gestelde vragen van VELUX?

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.