Prettig werken in je eigen bureau of werkkamer

Een eigen werkkamer waar je kunt werken, je hobby kunt beoefenen, even rustig kunt lezen of surfen over het internet, wie wil dat nou niet? In een goede werkkamer is altijd voldoende daglicht en zuurstof aanwezig. Zonder daglicht en frisse lucht kun je al snel tegen vermoeidheid en concentratieproblemen aanlopen.

Licht, daar word je blij van.

De kracht van licht, het brengt vreugde met zich mee. Dit brengt ons bij natuurlijk licht. Daglicht op de werkplek heeft een positieve invloed op de productie van serotonine, het stofje dat je humeur verbetert. In de donkere maanden kan een gebrek aan serotonine vaak leiden tot 'winterdepressies'. Tegelijkertijd bestaat er ook zoiets als een 'zomerdepressie'. Sommige mensen ervaren dit wanneer ze zich dagenlang achter jaloezieën en getinte ramen verschuilen. De oplossing? Zoek gedurende alle seizoenen regelmatig even de frisse lucht en het daglicht op.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren.
Natuurlijk licht is de verkwikkende adem van je leefruimte, altijd klaar om je humeur op te frissen en je omgeving te verhelderen."

Benieuwd naar de meest gestelde vragen van VELUX?

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.