De gang en traphal zijn de entree van je woning

De gang en traphal van je woning vormen vaak de entree voor iedereen die je woning binnen komt. Als een gang of traphal donker en onverlicht zijn, voelt dat niet als een warm welkom voor je gasten. Zorg dus voor voldoende daglicht zodat iedereen zich gelijk prettig en op zijn gemak voelt in je huis.

VELUX producten kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. We geven je in ieder geval graag een aantal voorbeelden van ruimtes waar veel daglicht zorgt voor een warm welkom.

Licht, of het nu natuurlijk of kunstmatig is, vormt een essentieel instrument in de wereld van architectuur. Het dient om ruimtes te definiëren en om je interieur tot leven te brengen. Tijdens een renovatie moet je meer dan bij nieuwbouw enkele obstakels overwinnen om de optimale lichtervaring in je huis te bereiken. Maak je geen zorgen, we staan klaar om je waardevol advies te geven over hoe je alle beschikbare lichtbronnen in je interieur kunt benutten, zodat je je huis zo aangenaam mogelijk kunt ervaren.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


De gang en traphal is meestal de eerste kennismaking van je woning.
Laat daglicht binnenstromen en maak elke gast welkom met een glimlach van licht.
Onze VELUX oplossingen dragen bij aan deze essentiële ervaring.

Benieuwd naar de meest gestelde vragen van VELUX?

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.