Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Toetreding bestuur Confederatie Bouw Provincie Antwerpen

17 mrt dakwerken dakplus | Reacties uitgeschakeld voor Toetreding bestuur Confederatie Bouw Provincie Antwerpen
Toetreding bestuur Confederatie Bouw Provincie Antwerpen
 

Dak Plus is een bedrijf dat een verschil wil maken in de bouwsector. Dit vloeit rechtstreeks voort uit de visie van zaakvoerder Johan Vandebuerie. Niet alleen wil hij het goede voorbeeld stellen voor andere bouwfirma’s. Hij wil ook anderen aanzetten om te werken aan een betere naam voor de bouwsector waarin de beroepen van de stielman een nieuwe waardering mogen kennen. Zijn inzet hierrond is niet onopgemerkt gebleven binnen de Confederatie Bouw. Na een jarenlange constructieve samenwerking was het voor de leden van de Confederatie duidelijk dat Johan de noden en groeimogelijkheden binnen de bouwsector zeer goed kan inschatten en met haalbare en innovatieve nieuwe wendingen over de brug durft komen. Daarom is op 16 maart zijn toetreding tot het bestuur van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen aanvaard.

 

Johan zegt niet alleen vereerd te zijn met het vertrouwen dat in hem gesteld wordt door de Confederatie. Hij begrijpt ook dat deze positie voor hem een opportuniteit betekent en dat er werk aan de winkel is. Vanaf nu vormen de vroegere Confederatie Bouw Antwerpen en Confederatie Bouw Kempen samen de nieuwe Confederatie Bouw Provincie Antwerpen waarvan de raad van bestuur bestaat uit 24 bestuursleden. Binnen zijn 2-jarig mandaat zal hij werken aan de actuele dossiers en pijnpunten volgens de pijlers die hij ook binnen Dak Plus voorop staat: Communicatie, vertrouwen en loyaliteit.

 

Confederatie Bouw Antwerpen