BASkapel® beschikbaar in België

Dak Plus VELUX Pro installateur
Oprichting Opleidingscentrum RooferAtWork
oktober 3, 2023
Dak Plus VELUX Pro installateur
Dak Plus legt hun strategisch Klimaatneutraal 2050 plan van aanpak uit
oktober 4, 2023
Dak Plus VELUX Pro installateur
Oprichting Opleidingscentrum RooferAtWork
oktober 3, 2023
Dak Plus VELUX Pro installateur
Dak Plus legt hun strategisch Klimaatneutraal 2050 plan van aanpak uit
oktober 4, 2023
Baskapel in een slaapkamer

Dak Plus | VELUX

BASkapel® beschikbaar in België

In de wereld van architectuur en woningbouw zijn er van die zeldzame momenten waarop twee visionaire founders elkaar ontmoeten, en pure magie ontstaat. Zo'n magische ontmoeting heeft onlangs plaatsgevonden tussen Dak Plus en VELUX BASKapel® Dakkapellen Op Maat, twee vooraanstaande bedrijven die hun krachten bundelen om de wereld van dakuitbreidingen te veranderen.

Het stond in de sterren geschreven

Deze samenwerking is geen toevalstreffer; het is het resultaat van een gedeelde visie op kwaliteit, maatwerk en het benutten van onbenutte mogelijkheden. Dakkapellen zijn altijd een manier geweest om extra ruimte en waarde aan woningen toe te voegen, maar met BASKapel® Dakkapellen Op Maat, worden ze nog meer gedefinieerd als functionele en esthetische hoogstandjes. Deze op maat gemaakte dakkapellen integreren naadloos VELUX dakramen, die bekend staan om hun kwaliteit en energie-efficiëntie, en bieden een scala aan nieuwe mogelijkheden voor woninguitbreiding.

Perfecte Oplossing voor ruimere Dakkapellen

De vraag naar grotere en ruimere dakkapellen is de afgelopen tijd sterk toegenomen in België, maar standaard oplossingen bieden soms niet genoeg. In onze zoektocht naar een oplossing die aan deze groeiende vraag voldoet, zijn we gestuit op Bas Verhoek & Wendy Schouwenaar, de visionaire krachten achter de innovatieve BASKapel®. Deze op maat gemaakte dakkapel belooft ruimtelijkheid en flexibiliteit zonder compromissen te sluiten op het gebied van stijl en kwaliteit.

Een Lichtgevende Revolutie op Je Dak

Je dak heeft altijd al meer te bieden gehad dan alleen bescherming tegen de elementen. Het is de plek waar de zon opkomt en ondergaat, waar de sterren 's nachts schitteren en waar de lucht zich vult met het warme licht van de dag. Maar wat als je dit natuurlijke licht en de schoonheid van de buitenwereld naar binnen kunt brengen? Dat is waar dakkapellen om de hoek komen kijken, en ze belichamen werkelijk een lichtgevende revolutie op je dak. In deze introductie zullen we ontdekken hoe dakkapellen niet alleen extra ruimte creëren, maar ook een stralende revolutie in je huis teweegbrengen.

Een Win-Win Situatie voor Consumenten

Deze samenwerking is niet alleen voordelig voor Dak Plus en BASKapel® Dakkapellen Op Maat, maar ook voor de consumenten. Huiseigenaren kunnen nu genieten van op maat gemaakte dakkapellen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook energie-efficiënt en functioneel. Of het nu gaat om het creëren van een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een speelruimte voor de kinderen, deze dakkapellen bieden onbegrensde mogelijkheden.

Toekomstige Innovaties

Terwijl BASKapel® en Dak Plus deze samenwerking lanceren met op maat gemaakte dakkapellen met VELUX dakramen als de eerste stap in België, zijn er al plannen om verdere innovaties te ontwikkelen. Deze samenwerking belooft een toekomst vol spannende mogelijkheden voor woningverbetering

Gevestigde waarde

In 2008 lanceerde Bas Verhoek met trots BASKapel® in Nederland, een naam die inmiddels synoniem staat voor innovatieve dakkapellen. Zijn passie voor oplossingen zoeken en het creëren van unieke ruimtes heeft geleid tot de ontwikkeling van deze op maat gemaakte dakkapellen die de verwachtingen van de markt overtreffen. Bas Verhoek heeft niet alleen zijn stempel gedrukt op de wereld van dakkapellen, maar hij heeft ook bewezen dat zijn toewijding en vakmanschap erkenning verdienen. In zowel 2020 als 2022 werd hij bekroond tot VELUX "Montage Partner van het Jaar", wat getuigt van zijn voortdurende streven naar kwaliteit en innovatie in de branche. 

"Innovation distinguishes between a leader and a follower."

Steve Jobs

Samenvatting

De magie tussen Dak Plus en VELUX BASKapel® is tastbaar, en hun samenwerking zal ongetwijfeld een blijvende impact hebben op de manier waarop we wonen en gebruikmaken van onze ruimtes. Het is een herinnering dat wanneer twee visionaire founders samenkomen, de mogelijkheden eindeloos zijn, en de magie die ze creëren, straalt naar iedereen om hen heen. De toekomst van op maat gemaakte dakkapellen ziet er stralend uit.

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: BASkapel, VELUX, Dakkapel op maat

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial