Vervang je oude VELUX dakramen met de VerbouwPremie in 2024

De 6 grootste misverstanden die huiseigenaren maken bij VELUX producten
februari 8, 2024
Jouw VELUX offerte in beeld Simulatie
februari 14, 2024
De 6 grootste misverstanden die huiseigenaren maken bij VELUX producten
februari 8, 2024
Jouw VELUX offerte in beeld Simulatie
februari 14, 2024
verbouwpremie VELUX

Dak Plus | VELUX

Vervang je oude VELUX dakramen met de VerbouwPremie in 2024

Woningrenovaties zijn vaak cruciaal om woningen comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer te maken. Gelukkig erkent de overheid het belang van dergelijke projecten en heeft zij een reeks stimulerende maatregelen geïntroduceerd, waaronder de verbouwpremie. In dit artikel duiken we dieper in op deze premie en ontdekken we hoe het huiseigenaren aanmoedigt om hun woningen te verbeteren.

Stimulerende Overheidssubsidies voor Woningrenovaties

1. Wat is de verbouwpremie?

De verbouwpremie is een financiële ondersteuning die de overheid verstrekt aan huiseigenaren die hun woningen renoveren. Het doel is om de uitvoering van duurzame en energie-efficiënte verbeteringen te stimuleren. Deze premie kan van toepassing zijn op diverse aspecten van een renovatie, zoals het vervangen van ramen, isolatie-upgrades, of het installeren van energiezuinige verwarmings- en koelsystemen.

2. Voorwaarden en Toepassingsprocedure?

Om in aanmerking te komen voor de verbouwpremie, moeten huiseigenaren voldoen aan bepaalde voorwaarden die variëren per regio. Dit kan onder meer het gebruik van erkende aannemers, het behalen van specifieke energienormen en het indienen van gedetailleerde plannen voor de renovatie omvatten. Een zorgvuldige bestudering van de lokale richtlijnen is essentieel om de premie succesvol aan te vragen.

3. Energiezuinige dakramen en de VerbouwPremie?

Een specifiek aandachtspunt binnen de verbouwpremie is de bevordering van energiezuinige ramen. Huiseigenaren die kiezen voor hoogwaardige ramen met isolerend glas kunnen in aanmerking komen voor aanzienlijke premies. Deze ramen helpen niet alleen de energie-efficiëntie van een woning te verhogen, maar verminderen ook de energiekosten op de lange termijn.

Tip: Aanvraagprocedure

We weten dat het invullen van documenten soms een uitdagende taak kan zijn. Daarom willen we je laten weten dat we hier zijn om u te ondersteunen! Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het invullen van alle benodigde formulieren en documenten.

Simulator VerbouwPremie

Vul eenvoudig de relevante informatie van je geplande verbouwing in, en de simulator geeft je een overzicht van mogelijke premies en financiële voordelen waar je mogelijk van kunt profiteren.

Of je nu denkt aan het energiezuiniger maken van je huis, het installeren van duurzame technologieën of andere renovaties, deze simulator is er om je te begeleiden.

Onder welke inkomenscategorie valt u?

Mijn VerbouwPremie 2024

De downloadbare brochure biedt je de flexibiliteit om de informatie op je gemak te bekijken, op te slaan en te delen. Of je nu thuis bent, onderweg of in gesprek met professionals, je hebt altijd de benodigde details bij de hand. Het downloaden van "Mijn VerbouwPremie 2024" is een stap in de richting van een moeiteloze verbouwingsplanning.

Wat extra voordelen geniet je wanneer je kiest voor een samenwerking met Dak Plus?

 • Betaling

  Bij Dak Plus streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom hanteren wij een beleid waarbij klanten geen voorschot hoeven te betalen. U kunt gerust vertrouwen op onze dienstverlening, zonder voorafgaande betalingen.
 • Stock

  Bij Dak Plus beschikken we over een ruime voorraad, zodat we snel en efficiënt aan uw behoeften kunnen voldoen. Onze grote stock stelt ons in staat om flexibel te reageren op uw project, en u te verzekeren van een snelle en probleemloze levering van materialen.
 • Installatie

  Dankzij onze geoptimaliseerde processen kunnen we bij Dak Plus een snelle doorlooptijd garanderen. Na ondertekening van de offerte kunnen we de levering en installatiedatum al binnen 3-5 weken inplannen. Zo streven we ernaar om uw project efficiënt en op tijd te realiseren, met oog voor uw tijd en planning.
 • Ervaring

  Bij Dak Plus kunnen we trots zeggen dat vakmanschap in onze genen zit. Met twee generaties en meer dan 30 jaar ervaring hebben we een solide basis opgebouwd in de dakindustrie. U kunt vertrouwen op onze diepgewortelde kennis en expertise voor kwalitatieve dienstverlening die de tand des tijds heeft doorstaan.
"The best way of learning about anything is by doing."

Richard Branson

Samenvatting

De verbouwpremie van de overheid is een krachtige stimulans voor huiseigenaren om duurzame verbeteringen aan hun woningen door te voeren. Of het nu gaat om de vervanging van ramen, isolatie-upgrades of andere renovatieprojecten, deze financiële ondersteuning draagt niet alleen bij aan individuele woningverbeteringen, maar ook aan bredere maatschappelijke doelen van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Lees zeker ook het artikel "BASkapel® beschikbaar in België"

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: VerbouwPremie, VELUX, Vlaamse Overheid

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial