Klantverhaal | Vervanging GGU MK08 0170 Koper
Klantverhaal | Vervanging GGU MK08 0170 Koper
december 6, 2022
50 jaar VELUX in België
50 jaar VELUX in België
december 8, 2022
Teambuilding Dak Plus November 2022

Dak Plus | Team

Teambuilding November 2022

Teambuilding November 2022

Het was een fantastische dag vol avontuur en teambuilding bij Locat Events! Ons team kwam samen om uitdagende activiteiten te voltooien en elkaar beter te leren kennen. We hebben onze grenzen verlegd door te klimmen en te rollen, en we hebben onze samenwerkingsvaardigheden getest tijdens een reeks teamuitdagingen.

Maar het was niet allemaal hard werken - we hebben ook veel gelachen en plezier gehad! We hebben genoten van een heerlijke lunch en een gezellige borrel na afloop. Het was de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en ons teamgevoel te versterken.

We willen Locat Events bedanken voor hun geweldige organisatie en inspirerende locatie. Dit teambuilding evenement was een echte boost voor ons team en we zijn nu nog meer gemotiveerd om samen te werken en onze doelen te bereiken!

Wil je graag ons team versterken?

Ben jij iemand die mensen graag verder helpt, dan is dit misschien wel de job voor jou.

Lees zeker ook het artikel "wie zit er allemaal in ons team"

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons afspraken formulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: Dak Plus, Teambuilding, VELUX Pro

Sharing is caring

Teambuilding Dak Plus November 2022
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met onze privacy policy.
Lees meer
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial