Entrepreneurship | The Quest

Vlajo innovatiekamp
Dak Plus jury op het Vlajo innovatiekamp
augustus 31, 2021
Wat kost een VELUX laten plaatsen?
Weet jij wat een nieuw VELUX dakraam jou kost?
augustus 31, 2021
Vlajo innovatiekamp
Dak Plus jury op het Vlajo innovatiekamp
augustus 31, 2021
Wat kost een VELUX laten plaatsen?
Weet jij wat een nieuw VELUX dakraam jou kost?
augustus 31, 2021
Dak Plus entrepreneurship

Dak Plus | VELUX

Entrepreneurship - The Quest

Entrepreneurship - The Quest

Als je leest over ondernemen kom je vaak heel wat traditionele begrippen tegen: winstmarge, groei, strategie, zelfs innovatie wordt meer en meer een prestigeterm. Maar wat is dat eigenlijk, ondernemen? Hoe begin je eraan en hoe hou je het vol?

Heel vaak zit de zin om te ondernemen van kleins af aan in het bloed. Een kriebel onder je vel die je doet dromen van meer. Al weten entrepreneurs al zeer snel dat de weg naar succes niet steeds rechtdoor met de wind in de rug is, maar eerder een kronkelende hobbelweg met haarspeldbochten en af en toe een steile afgrond waarover je soms de brug nog eerst even zelf mag bouwen. Je maakt lange uren en dit weegt niet alleen door op jezelf, maar ook op je gezin. Hoever ga je en wanneer is het genoeg geweest? Een ondernemer stelt zich deze vraag regelmatig. Een goede balans tussen het ononderbroken oplossend denken, vooruit plannen en op tijd ruimte creëren om op adem te komen is cruciaal. Wie niet op tijd aan zichzelf denkt gaat er onderdoor. Bovendien heb je vaak heel wat plannen, maar ondervind je tegenwind van mensen die je passie niet kennen en het plaatje niet snappen.

Een echte ondernemer in hart en ziel begrijpt en aanvaardt dit. De keerzijde van de medaille is namelijk ook niet mis. Je kunt je talenten optimaal gaan gebruiken. Je komt in aanraking met mensen die geloven in jouw plan en die je helpen je doel te bereiken. Niet alleen word je zo zelf een inspiratiebron voor je medemens, je nalatenschap is ook verzekerd. Ondernemen doe je namelijk niet alleen. Samen met de mensen om je heen zoek je die hobbelweg en bouw je die brug. De uitdagingen zijn eindeloos, maar wat zou je anders doen??

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ons dit dan zeker weten.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het GRATIS nummer 0800-80 888.Onderwerp: Entrepreneurship, The Quest, VELUX

Sharing is caring

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial