VELUX Pro Dak Plus

Op zoek naar een VELUX Pro rolluik installateur?

Dankzij de Dak Plus VELUX Montageservice wordt jouw aanvraag doorgegeven aan een onafhankelijke, maar erkend aannemer uit jouw regio. Wij nemen graag contact met je op voor meer info over jouw project, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen aanbieden.

Waarom kiezen voor een VELUX rolluik?

VELUX rolluik op zonne-energie
Seizoenen VELUX

Seizoenen

Het VELUX rolluik houdt in de winter de koude en in de zomer de warmte buiten, en beschermt uw vensters tegen weer en wind. Het dempt het geluid van regendruppels en zorgt voor een optimale verduistering tot 99%.

Veiligheid VELUX

Veiligheid

Rolluiken ontmoedigen inbraak en geeft een grotere drempel aan inbrekers. Ze geven een gevoel van veiligheid aan de eigenaars. Tot slot garanderen de rolluiken de nodige privacy.

VELUX zonne-energie rolluik

Zonne-energie

De energie wordt gehaald uit fotovoltaïsche cellen in het rolluik. Je hebt dus geen kabel nodig. Indien er niet genoeg zonne-energie zou zijn, kun je overigens vertrouwen op een ingebouwde batterij.
VELUX temperatuur

Bescherming tegen warmte

VELUX zonnewerend

Optimale verduistering

VELUX klimaat

Bespaar energie in de winter

VELUX waterwerend

Vermindert het contactgeluid

VELUX privacy

Bescherming tegen inkijk

VELUX inbraakbeveiliging

Beveiliging tegen inbraak

Wist je dat?

Het VELUX rolluik op zonne-energie perfect past op je bestaande VELUX dakraam. Dit autonome rolluik werkt op zonne-energie dankzij de ingebouwde fotovoltaïsche cel die het zonlicht opvangt om de accu van het rolluik te herladen. Zo werkt het rolluik het hele jaar door zonder zorgen. En wens je later het dakraam te vervangen kan je het rolluik makkelijk laten over plaatsen.


We brengen je in contact met een VELUX rolluik installateur in je buurt.

Deel een aantal gegevens over jezelf en we zorgen dat je in contact komt met één van onze installateurs. Deze installateur zal je project komen bekijken en zal je gratis advies geven en een vrijblijvende offerte opmaken.
Vul het formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
Alle velden met een * zijn noodzakelijk om uw verzoek efficiënt te kunnen afhandelen.


Veelgestelde vragen

1Hoeveel kost het om een rolluik van VELUX te laten installeren?
De prijs om een VELUX rolluik te installeren hangt af van diverse factoren, bijvoorbeeld welke soort bediening je kiest. Dak Plus zal de prijs vooraf met jou bespreken. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.
2Wie gaat mijn VELUX rolluik plaatsen?
Jouw VELUX rolluik wordt geplaatst door gekwalificeerde VELUX Pro installateurs. Op frequente basis volgen onze VELUX Pro installateurs een professionele opleiding bij VELUX waardoor zij onze producten als geen ander kennen. Je kunt dus uitgaan van het beste advies voor jouw woning en ruimte.
3Hoelang moet ik wachten op de plaatsing van mijn VELUX rolluiken?
Dat hangt af van de planning van jouw VELUX Pro installateur. Veel aannemers hebben het nog steeds erg druk en mede hierdoor kan de gemiddelde periode zit tussen de 2 à 4 weken wachttijd voor het plaatsen van een VELUX rolluik, in sommige gevallen kan het sneller indien de producten op voorraad zijn.
4Hoelang is de VELUX Pro installateur bezig met het installeren van een VELUX rolluik?
Jouw VELUX rolluik is in veel gevallen al binnen het uur geïnstalleerd. Allemaal dankzij onze gekwalificeerde VELUX Pro installateurs.
5Kan ik een VELUX rolluik laten installeren als er zonnepanelen op mijn dak liggen?
Dit kan, maar je moet 25cm afstand hebben tussen de zonnepanelen en de bovenkant van je dakraam. Indien dit minder is dan 25cm zijn er andere oplossingen mogelijk, bespreek dit met onze daglichtadviseur.

Garantie

1Hoe lang heb ik garantie op mijn nieuw VELUX rolluik?
Op VELUX rolluiken heb je 5 jaar garantie en VELUX raamdecoratieproducten hebben een garantie van 3 jaar.

3 redenen om voor ons als VELUX Partner te kiezen

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust aan onze Experts.