Wentelend dakraam op zonne-energie van VELUX

Als u op zoek bent naar ultiem comfort, is VELUX INTEGRA® de perfecte keuze voor u. Dit innovatieve systeem met op afstand bedienbare ramen, raamdecoratie en zonwering kunt u bedienen met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u het dakraam openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Waarom kiezen voor het VELUX wentelend dakraam op zonne-energie?

  • Ideaal voor kleine renovatieprojecten waar het niet mogelijk is om elektrische bekabeling tot bij het dakvenster te brengen.
  • Daglicht levert de energie; de zonnecel op het dakvenster laadt de geïntegreerde batterij op die de motor van stroom voorziet.
  • Onze producten op zonne-energie werken zelfs op daken die naar het noorden gericht zijn.

Het wentelend dakraam op zonne-energie
is compatibel met de VELUX Active with NETATMO

Met je smartphone jouw dakraam bedienen, dat kan!

Bedien je VELUX INTEGRA® rolluiken, gordijnen en dakramen met één tik op je smartphone en profiteer van live-weersvoorspellingen om je huis energiezuiniger te maken.

Zorgt voor extra comfort in jouw kamer.

Het wentelend dakraam op zonne-energie is bovendien uitgerust met een regensensor, het raam sluit zich dus automatisch wanneer het begint te regenen

Elk VELUX INTEGRA® dakraam heeft een geluidsarme, ingebouwde motor.

Laat een nieuw licht schijnen op uw huis

VELUX INTEGRA ® is het antwoord op de vraag naar het ultieme comfort. Dankzij dit innovatieve systeem opent en sluit u de dakvensters, gordijnen en rolluiken met een eenvoudige druk op de knop.

Dankzij de afstandsbediening hebt u sneller en eenvoudiger toegang tot uw venster, van waar ook in uw woning. VELUX INTEGRA ® is de ultieme keuze voor frisse lucht en meer comfort in huis.

 

Stel je project voor via deze checklist.

Dak Plus VELUX team - © Copyright - Alle rechten voorbehouden - 2016 tot heden.

Niets uit dit formulier mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Jouw gegevens zijn dan ook veilig bij ons.

Heb je een vraag over het wentelend dakraam op zonne-energie?

Onze daglichtadviseurs en experts staan klaar om al je vragen hierover te beantwoorden.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren.
Élke beslissing die wij bij Dak Plus nemen zal starten vanuit deze krachtige missie.
Met onze slogan "we cover Your future!" staat ons team voor je klaar.

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.