Verbeter je indoor life met meer ruimte, daglicht en frisse lucht.

Behoefte aan meer ruimte op zolder? Maar liever niet besparen op daglicht? Dan is de VELUX dakkapel de ideale oplossing.
Door een dakkapel van originele VELUX ramen toe te voegen aan uw zolder, heeft u direct een oplossing met meer daglicht, frisse lucht en extra woonruimte.

Waarom kiezen voor het VELUX dakkapel serre?

De ultieme dakkapel en hét alternatief voor een traditionele dakkapel. Met de VELUX dakkapel serre krijgt u meer ruimte op zolder en tot wel drie keer meer daglicht. Bovendien is een VELUX dakkapel in de meeste gevallen zonder vergunning én binnen 1 dag te plaatsen, waardoor u bespaart op kosten en moeite.

  • Creëer extra ruimte op zolder
  • Tot 3x meer daglicht
  • Onderhoudsarme buitenkant
  • Perfect passende raamdecoratie en zonwering verkrijgbaar

5 redenen om voor VELUX dakkapellen te kiezen


1. Meer ruimte

Extra ruimte is lastig te vinden in uw eigen huis. Toch kunt u al binnen één dag extra ruimte toevoegen met een VELUX dakkapel.

2. Drie keer meer daglicht

Tot wel drie keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel. Met een VELUX dakkapel combineert u de voordelen van een traditionele dakkapel met die van een dakraam. Vergroot de leefbare ruimte in huis. Met meer daglicht en ventilatiemogelijkheden vergroot u bovendien ook het wooncomfort.

3. Binnen één dag te plaatsen

Het plaatsen van een VELUX dakapel op uw huis is een eenvoudige manier om uw zolder snel en goed leefbaar te maken. De montage kan zelfs al in één dag , zonder dat daar een hijskraan voor nodig is. Hierdoor is uw dak slechts kort open voor montage.

4. Onderhoudsarm

Door de aluminium afwerking van de uitenzijde van de VELUX dakkapel is deze onderhoudsvrij, periodiek onderhoud is dus niet meer nodig. Daarnaast is de buitenzijde geoptimaliseerd voor afvoer van water.

5. Ruime keuze uit dakramen, afwerking en accessoires

De VELUX dakkapel is een compleet geïsoleerde oplossing met alle benodigde onderdelen voor montage, inclusief een gootstuksysteem dat nagenoeg gelijk is aan een regulier VELUX dakraam. Daarnaast bepaalt u zelf de afwerking, de bediening en de beglazing van de VELUX ramen in uw dakkapel. Ook is er perfect passende VELUX raamdecoratie en buitenzonwering verkrijgbaar in meer dan 100 dessins en kleuren, voor optimale warmtewering en daglichtregulatie

Visualisatie VELUX dakkapel serre

Een visualisatie van wat een VELUX dakkapel serre ook voor uw zolder kan betekenen.

 

Stel je project voor via deze checklist.

Dak Plus VELUX team - © Copyright - Alle rechten voorbehouden - 2016 tot heden.

Niets uit dit formulier mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Jouw gegevens zijn dan ook veilig bij ons.


Ook voor moeilijk bereikbare installaties hebben we een oplossing.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren.
Élke beslissing die wij bij Dak Plus nemen zal starten vanuit deze krachtige missie.
Met onze slogan "we cover Your future!" staat ons team voor je klaar.

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.