Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door de lengte van de ramen stroomt een overvloed aan daglicht de kamer in.
En omdat de ramen tot laag boven de vloer doorlopen, heeft u een panoramisch uitzicht.

Waarom kiezen voor de dakkapel panorama van VELUX?

De ultieme dakkapel die volledig aanpasbaar is naar eigen wens. Met deze panorama dakkapel krijgt u meer ruimte op zolder en extra veel daglicht binnen. Bovendien is deze VELUX dakkapel in de meeste gevallen binnen 1 dag te plaatsen, waardoor u bespaart op kosten en moeite.

  • Creëer extra ruimte op zolder
  • Krijg extra veel daglicht binnen
  • Onderhoudsarme buitenkant
  • Perfect passende raamdecoratie en zonwering verkrijgbaar van VELUX

Vraag wel steeds na of je hiervoor een vergunning nodig hebt!

5 redenen om voor een panorama dakkapel van VELUX te kiezen


1. Meer ruimte

Extra ruimte is lastig te vinden in uw eigen huis. Toch kunt u al binnen één dag extra ruimte toevoegen met een VELUX panorama dakkapel.

2. Drie keer meer daglicht

Tot wel drie keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel. Met een VELUX panorama dakkapel combineert u de voordelen van een traditionele dakkapel met die van een dakraam. Vergroot de leefbare ruimte in huis. Met meer daglicht en ventilatiemogelijkheden vergroot u bovendien ook het wooncomfort.

3. Binnen één dag te plaatsen

Het plaatsen van een VELUX panorma dakapel op uw huis is een eenvoudige manier om uw zolder snel en goed leefbaar te maken. De montage kan zelfs al in één dag , zonder dat daar een hijskraan voor nodig is. Hierdoor is uw dak slechts kort open voor montage.

4. Onderhoudsarm

Door de aluminium afwerking van de uitenzijde van de VELUX dakkapel is deze onderhoudsvrij, periodiek onderhoud is dus niet meer nodig. Daarnaast is de buitenzijde geoptimaliseerd voor afvoer van water.

5. Ruime keuze uit dakramen, afwerking en accessoires

De VELUX panorama dakkapel is een compleet geïsoleerde oplossing met alle benodigde onderdelen voor montage, inclusief een gootstuksysteem dat nagenoeg gelijk is aan een regulier VELUX dakraam. Daarnaast bepaalt u zelf de afwerking, de bediening en de beglazing van de VELUX ramen in uw dakkapel. Ook is er perfect passende VELUX raamdecoratie en buitenzonwering verkrijgbaar in meer dan 100 dessins en kleuren, voor optimale warmtewering en daglichtregulatie

Geautomatiseerde VELUX dakramen zijn compactibel met de VELUX Active with NETATMO

Met je smartphone jouw dakramen bedienen, dat kan!

Bedien je VELUX INTEGRA® rolluiken, gordijnen en dakramen met één tik op je smartphone en profiteer van live-weersvoorspellingen om je huis energiezuiniger te maken.

Ook voor moeilijk bereikbare installaties hebben we een oplossing.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren.
Élke beslissing die wij bij Dak Plus nemen zal starten vanuit deze krachtige missie.
Met onze slogan "we cover Your future!" staat ons team voor je klaar.

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.