De VELUX dakkapel basis

Met een slim ontwerp kunnen VELUX dakramen nu 10° steiler in het dak worden geplaatst. Dit combineert de grote voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel.

Een boost van natuurlijk daglicht, meer loopruimte en goede ventilatiemogelijkheden zorgen dat je kamer aanvoelt als nooit tevoren. Door de vele beschikbare maten en uitvoeringen van de VELUX dakkapel bepaal je zelf hoeveel ruimte je toevoegt en welke functie en afwerking de dakramen hebben.

Waarom kiezen voor de VELUX dakkapel basis?

Daar het raam 10° steiler in het dak zit gemonteerd dan een standaard dakraam, creëer je extra loopoppervlakte in de ruimte welke je groter wil maken en krijg je tot wel 3 keer meer daglicht naar binnen dan bij een traditionele dakkapel. Zo ontstaat er een leefomgeving die veel natuurlijker en ruimtelijker aanvoelt.

  • Tot wel 3 keer meer daglicht
  • Binnen één dag te plaatsen
  • In veel gevallen vergunningsvrij
  • Perfect passende raamdecoratie en zonwering

5 redenen om voor een VELUX dakkapel basis te kiezen


1. Meer ruimte

Extra ruimte is lastig te vinden in uw eigen huis. Toch kunt u al binnen één dag extra ruimte toevoegen met een VELUX dakkapel basis.

2. Drie keer meer daglicht

Vergroot de leefbare ruimte in huis. Met meer daglicht en ventilatiemogelijkheden vergroot u bovendien ook het wooncomfort.

3. Binnen één dag te plaatsen

Het plaatsen van een VELUX dakkapel op uw huis is een eenvoudige manier om uw zolder snel en goed leefbaar te maken. De montage kan zelfs al in één dag , zonder dat daar een hijskraan voor nodig is. Hierdoor is uw dak slechts kort open voor montage.

4. Onderhoudsarm

Door de aluminium afwerking van de buitenzijde van de VELUX dakkapel is deze onderhoudsvrij, periodiek onderhoud is dus niet meer nodig. Daarnaast is de buitenzijde geoptimaliseerd voor afvoer van water.

5. Ruime keuze uit dakramen, afwerking en accessoires

De VELUX dakkapel basis is een compleet geïsoleerde oplossing met alle benodigde onderdelen voor montage, inclusief een gootstuksysteem dat nagenoeg gelijk is aan een regulier VELUX dakraam. Daarnaast bepaalt u zelf de afwerking, de bediening en de beglazing van de VELUX ramen in uw dakkapel. Ook is er perfect passende VELUX raamdecoratie en buitenzonwering verkrijgbaar in meer dan 100 dessins en kleuren, voor optimale warmtewering en daglichtregulatie

Binnen 1 dag gemonteerd

Elke VELUX dakkapel wordt geleverd als compleet pakket met alle benodigde onderdelen voor de montage. U kiest alleen zelf de dakramen. Dit maakt de montage in één dag mogelijk, waardoor uw woning nooit te lang open hoeft te staan voor de weersinvloeden. De complete opstand is vooraf geïsoleerd en past perfect als bouwstenen in elkaar. Het volledige concept is gebaseerd op het vertrouwde VELUX gootstukkensysteem. Bekijk nu de montage video.

 

Stel je project voor via deze checklist.

Dak Plus VELUX team - © Copyright - Alle rechten voorbehouden - 2016 tot heden.

Niets uit dit formulier mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Jouw gegevens zijn dan ook veilig bij ons.


Ook voor moeilijk bereikbare installaties hebben we een oplossing.

Heb je een vraag over de VELUX dakkapel basis?

Onze daglichtadviseurs en experts staan klaar om al je vragen hierover te beantwoorden.

Vandebuerie Johan

VELUX Daglichtadviseur


Het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren.
Élke beslissing die wij bij Dak Plus nemen zal starten vanuit deze krachtige missie.
Met onze slogan "we cover Your future!" staat ons team voor je klaar.

Krijg advies van een expert aan huis

Een dakraam vervangen of zelfs je hele woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Onze VELUX Daglicht Adviseur kan je hierbij helpen, door jouw wensen te vertalen in een goed advies en je te voorzien van een vrijblijvende offerte aan huis.