Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Project in de kijker juni 2016

Project Haacht in de kijker

 

Ondanks het wisselvallige weer realiseerde Dak Plus in Haacht een zeer bijzonder project:

TopOpbouw 

Naar aanleiding van een eerder uitgevoerd project werd ons bedrijf gevraagd om de plaatsing van lariks gevel- en dakbekleding van onderstaande totaalrenovatie uit te voeren. De muren werden geïsoleerd aan de buitenzijde met PUR-platen van Recticel en voorzien van de volledig zwarte onderdakfolie Delta Fassade van Dörken. Het dak werd waterdicht gemaakt met EPDM van Firestone. Er werden 4 wentelende en uitzetbare VELUX dakramen van het nieuwe wit geschilderde model geïnstalleerd en aangewerkt. De op maat geplooide zinken bakgoot werd geïnstalleerd en voorzien van afvoerbuizen die ingewerkt werden in de gevel.

 

Er werd een achterliggende houten structuur gemaakt met vooraf behandelde planken. Houtbedrijf Lavrijsen leverde de lariks beplanking. Na het plaatsen van de ramen door een andere firma, kon ons team aan de gevelbekleding beginnen. De lariks latten werden te lang geplaatst om ze dan op een mooie rechte lijn te kunnen afzagen. Zo kwamen we tot een strak geheel. Ook de ramen werden aan de buitenzijde uitgekast. In totaal werd er voor dit project meer dan 3 kilometer larikslatten geïnstalleerd en werden hiervoor 14000 inox schroeven gebruikt.

 

TopVorderingen 

Dit project is afgerond.