Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Project in de kijker juli 2016

Project Schoten in de kijker

 

Tijdens de zomermaanden werkte Dak Plus aan een project met natuurleien in Schoten:

 

TopOpbouw 

Het dak van deze villa was dringend aan renovatie toe. De asbestleien werden door ons team voorzichtig verwijderd en veilig afgevoerd. Daarna werden sarking isolatieplaten bevestigd op de bestaande houtstructuur. Er werd Delta Vitaxx+ onderdak van Dörken geplaatst.

 

De bakgoten werden afgebroken en opnieuw getimmerd, aangezien deze in slechte staat waren. Zo bleef de originele charme van het gebouw behouden. Er werd afgewerkt met meranti kroonlijsten  en ook de oversteken werden met meranti planken bekleed.

 

Het dak zelf werd gedekt met eerste keus Rathscheck SIN 120-40 Primera natuurleien. De nokken werden afgewerkt met op maat geplooide zinken profielen. Aan de opgaande muren werden ter plaatse gemaakte zinken loketten geplaatst.

 

Ook werd een deel van de schouw gerenoveerd. Deze werd uitgeslepen, opnieuw gevoegd en waterafstotend behandeld. Bovenop werd een blauwe steen geplaatst.

 

TopVorderingen 

Dit project is afgerond.