Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Roofer@work !

 

TopVerslag 

 

Op zondag 7 oktober 2012 organiseerde Dak Plus de eerste editie van Roofer@work! Er werden diverse standen en workshops opgezet door onze leveranciers en sponsors. Zo kon je de opbouw van een groendak bekijken, een hartje uit leisteen maken of zelfs op de stelling klimmen met een veiligheidsharnas! Bovendien werd er die dag ook een jobdag geörganiseerd. Geïnteresseerde kandidaten kwamen hun cv binnenbrengen en werden begroet door Joost Nys van FVB en talentenwerf.

Het weer zat mee, we hadden dan ook de blauwe lucht met witte wolkjes op voorhand gereserveerd! Heel wat mensen vonden hun weg naar ons uniek evenement. Zij ontvingen een goodie bag met heel wat informatie en kregen de kans om deel te nemen aan onze wedstrijd ‘Win je Velux dakraam’. Al onze personeelsleden, inclusief de kuisvrouw en de stagiaire, zetten hun beste beentje voor. Aan hen en uiteraard aan alle andere sympathisanten willen we onze dankbaarheid uiten om dit event tot een succes te maken. Bovendien richten we ook een woord van dank tot onze sponsors en leveranciers. Zij uitten zich nogmaals als bedrijven die willen investeren in het informeren en adviseren van zowel hun rechtstreekse als onrechtstreekse klanten.
Onderstaand een greep uit de foto’s van ons event. Het volledige album kan je vinden op facebook!

 

TopFoto’s 

 

TopStructurele partners en sponsors 

 

 

 

 

 

TopEvent partners en sponsors 

 

 

 

TopGoed doel

 

Eventuele winsten die voortvloeien uit dit event zijn te voordele van “stop the traffik” een organisatie tegen mensenhandel en kinderarbeid !