Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Huur onze kraan!

TopDe kraan 

 

Ben je aan het verhuizen en heb je hulp nodig om bepaalde stukken op een hoogte tot 30m te krijgen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je kan onze kraan namelijk huren. Uiteraard komt de kraan volledig uitgerust en met kraanman tot op de plaats van bestemming. We volgen wel opnieuw onze bedrijfsstrategie en beperken de afstand tot maximum 30 km. Kijk hier om te zien of je binnen ons werkgebied woont.

 

 

TopHoe gaat het in zijn werk? 

 

Wil je graag een offerte ontvangen, dan stuur je een e-mail naar info@dakplus.be. In die e-mail vermeld je je naam, adres en contactnummer, alsook het adres waar de kraan nodig is. Je laat ook weten wanneer en hoe lang je de kraan wenst te reserveren en welke objecten dienen verplaatst te worden. Je krijgt van ons een gedetailleerde offerte. Ben je akkoord, dan stuur je deze ondertekend terug via een van de bekende kanalen. Met al je vragen en opmerkingen kan je uiteraard steeds bij ons terecht.

 

 

 

TopWaarmee rekening houden? 

 

  • Om de kraan op te zetten hebben we een relatief vlakke oppervlakte nodig van 6 bij 8 m
  • Indien de straat dient afgesloten te worden voor de kraanwerken, dient dit door de klant zelf bij de gemeente aangevraagd te worden.
  • De kraan wordt gereserveerd voor een bepaalde periode. Indien de werken langer duren dan voorzien, kan een meerprijs aangerekend worden.
  • Als er op verschillende plaatsen kraanwerken dienen te gebeuren, moet dit steeds vermeld worden bij de aanvraag.