Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

T-shirt wedstrijd!

17 dec dakwerken dakplus | Reacties uitgeschakeld voor T-shirt wedstrijd!
T-shirt wedstrijd!
 

Heel wat bezoekers kregen op de kerstmarkt een goodie bag overhandigd met daarin niet alleen informatie in verband met dakwerken en gevelbekleding, maar ook een meter, potlood en een T-shirt van Dak Plus. We willen iedereen nu de kans geven om nog een extra prijs in de wacht te slepen. Trek daarom je T-shirt van Dak Plus aan en maak een foto van jezelf op een leuke plaats, in originele opstelling of met een hele hoop vrienden! De leukste foto wint 2 tickets voor “Working Class Hero”, de stand up comedy show van Nigel Williams!

 

 

  •  Je inzending is enkel geldig via facebook. Plaats je foto online en tag Dak Plus!
  • De wedstrijd loopt tot eind februari en winnaars worden bekend gemaakt via facebook en via de website!
  • Als deelnemer ga je akkoord dat je foto door Dak Plus onbeperkt wordt gebruikt en gekopieerd, door inzending zie je dus af van alle rechten.
  • Heb je nog geen T-shirt maar wil je wel heel graag meedoen aan de wedstrijd? Of wil je in groep meedoen en heb je een extra shirt nodig? Wij hebben er nog enkele op overschot! Geef een seintje en kom de jouwe halen zolang de voorraad strekt!