Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Innovatiekamp in samenwerking met General Electric Water

10 apr dakwerken dakplus | Reacties uitgeschakeld voor Innovatiekamp in samenwerking met General Electric Water
Innovatiekamp in samenwerking met General Electric Water
 

Op  1 en 2 april 2015 organiseerde Vlajo het innovatiekamp in samenwerking met General Electric Water. 101 studenten, 14 leerkrachten, 11 experts en 13 juryleden namen deel aan deze 2-daagse. Ook deze maal zorgde Dak Plus voor een jurylid. Omdat zaakvoerder Johan echter zelf in een zeer belangrijke veiligheidsopleiding aanwezig diende te zijn, nam office manager Danielle zijn plaats in.

 

The challenge

Het vraagstuk vanuit GE Water was tweeledig: “Hoe kan GE zich als bedrijf beter positioneren in de huidige tewerkstellingsmarkt?” en “Wat kunnen wij als bedrijf doen om meer naambekendheid te genereren en meer talent aan te trekken?” Op donderdag stelden de studenten in 3 groepen de bevindingen en ideeën voor uit hun businessplan aan hand van hun bijhorende presentatie. Per groep werden dan 2 teams geselecteerd die mochten deelnemen aan de finale.

 

De finale

Na de voorstellingen van alle finalisten gezien te hebben, ging de jury gedurende een half uur in deliberatie. Er kwam een duidelijke winnaar uit de bus, Schistosoma, die op de proppen kwam met een heus waterballongevecht dat in studentensteden gehouden zou worden in combinatie met een bewustmakende video in verband met waterverspilling. Er zou hierbij uitgelegd worden wat GE Water juist doet en met een slogan opgeroepen worden om mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf.

 

We laten jullie graag meegenieten met enkele foto’s: