Close

Dakwerken Dak Plus

Laat nu je dakwerken in Geel en Westerlo uitvoeren door Dak Plus !

Dak Plus treedt op als vakman en vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie!

Dak Plus Consulting

 

Dak Plus biedt ook een service aan ten opzichte van schade-experts.  Onze vakmannen met jarenlange ervaring kunnen als de besten inschatten wat er nodig is om de schade aan een huis te herstellen, maar kunnen ook meteen vertellen hoe de vastgestelde schade er is gekomen. Bovendien kan van Dak Plus uit een offerte met exacte prijzen opgemaakt worden om een concreet nummer te plakken op de noodzakelijke werken.

 

TopWat mag je van ons verwachten?

 

Voor elke vaststelling wordt er een apart dossier opgemaakt met volgende zaken:

  • De foto’s die ter plaatse gemaakt zijn;
  • Aantekeningen van de situatie;
  • Een uitgebreid verslag en inschatting van de schade;
  • in optie kan een kostprijsberekening van de herstelling worden bijgevoegd.

 

 

TopWaarom Dak Plus?

 

Dak Plus biedt al jaar en dag een totaalconcept aan. Dat wil zeggen dat onze vakmannen opgeleid zijn om elk project van A tot Z af te maken. We hebben een uitgebreide kennis van zowel pannen, leien roofing als de nieuwe dakbedekkingen epdm zink en pvc daken. Bovendien zijn onze vakmannen bekend met het opbouwen van een stabiel dak, de kunst van correcte afwatering, de juiste manier van installatie van dakramen en de plaatsing van zonnepanelen.

Ben je op zoek naar een een vakman die u kan helpen met de inschatting van een schadeclaim, dan kunt u beroep doen op Dak Plus Consulting. Vraag uw offerte aan via info@dakplus.be.